Freshtrans
Menu

Wagenpark

Freshtrans rijdt internationaal met een evenwichtige mix van eigen materiaal met eigen chauffeurs en een vaste groep charterbedrijven die volledig in onze planning meelopen. Het gehele wagenpark is jong en compleet uitgerust en afgestemd op de goederen die wij elke dag weer vervoeren. Zo heeft elke auto een track&trace systeem aan boord waarmee wij en onze klanten altijd kunnen zien waar een wagen zich bevind. Daarnaast beschikken onze auto’s over dubbele verdampers en scheidingswanden waarmee gereden kan worden met twee verschillende temperaturen zodat uw lading altijd met de meest geschikte temperatuur word vervoerd.

Daarnaast hebben wij door de jaren heen een netwerk van collega vervoerders om ons heen verzameld waarmee wij de terugkerende pieken door het jaar heen gemakkelijk kunnen opvangen.

Mini Fresh

Voor onze fijnmazige distributie werkzaamheden heeft Freshtrans France een wagenpark wat op maat gemaakt is voor stedelijke distributie. Innovatieve wagens die wij zelf ontwikkeld hebben met bedrijven als Iveco, Van Eck, Fiat en Smartbox die ons in staat stellen om op elke locatie te kunnen leveren. Zo zijn onze wagens uitgerust met een laadklep en een koelmotor en hebben zij een laadcapaciteit van veertien deense karren maar blijven zij toch onder de 3.5ton. Hiermee kunnen wij met gemak op elk adres komen, ook in het hart van de grote steden, en doen wij dit bovenal een stuk sneller en milieuvriendelijker.