Freshtrans
Menu

Transport

Een transporteur verzorgt een essentiële schakel tussen u en uw klanten en maakt aan het einde van de keten het totaalbeeld af. Freshtrans is daarom niet slechts een vervoerder maar begrijpt dat het uiteindelijk ook het visitekaartje van onze klant is. Juist daarom gaan wij allemaal een stapje verder, wij nemen een proactieve houding aan en denken mee met onze klanten om hen te ontzorgen. Op deze manier kunnen onze klanten zich bezig houden met waar zij goed in zijn net als dat wij dat elke dag weer op de weg zijn.

Freshtrans vertrekt met die mentaliteit elke dag weer naar vrijwel alle bestemmingen in Frankrijk en Spanje. Wij beginnen in Nederland met het ophalen en verzamelen van alle bloemen en planten op onze locaties in De Kwakel en Honselersdijk waar wij daarnaast ook handel ontvangen vanuit België en Duitsland. Vanaf deze locaties vertrekken wij weer richting onze eindadressen in Frankrijk en Spanje.

Met die geest is Freshtrans door de jaren heen een toonaangevende koelvervoerder geworden met een groot scala aan klanten in heel Europa. Hierbij moet u denken aan een grote groep Nederlandse en Belgische kwekers en exporteurs van bloemen en planten, supermarktketens, groothandels en winkelketens. Gezamenlijk met onze klanten en de veranderingen in de markt zijn de diensten van Freshtrans ook geëvolueerd. Van de opkomst van de supermarkten in Frankrijk voor de verkoop van bloemen en planten tot de meer recente ontwikkelingen van webshops om op deze manier de winkeliers direct te voorzien van hun verse bloemen. Deze ontwikkelingen in de markt stelden onze klanten ook weer voor nieuwe logistieke vraagstukken waar wij graag antwoord op geven.

Freshtrans France

Ons antwoord op de veranderende rol van exporteurs en groothandels en de toegenomen vraag naar kleinere maar meer frequente leveringen is Freshtrans France. Wij richten ons hiermee op de fijnmazige distributie van bloemen en planten op winkelniveau. Via onze eigen platforms voorzien wij dagelijks honderden bloemisten, supermarkten, en doe-het-zelf zaken van dagverse bloemen en planten.

Vanuit Nederland vertrekken wij naar onze eigen depots waar wij alles lossen, sorteren en weer verladen om vervolgens meteen te vertrekken richting de eindbestemming. Op deze manier zijn wij in staat om overal in Frankrijk binnen 24 uur uw levering bij u of uw klant te hebben staan.